.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Rotaract Craiova sustine ShoeBox 2012



Update: Proiectul a fost povestit si la radio:
Radio Guerrilla sustine din nou Proiectul ShoeBox 2012
   
 Asculta  mai multe  audio   podcast


NU citi articolul daca esti: lenes, ignorant, nepasator, egoist... pentru ca este vorba de un proiect atat de frumos si de diferit de ce s-a intamplat pana acum prin online si offline, incat sunt sigur ca nu te-ai regasi in el :)

Pana la Craciun nu mai este nici macar o luna.. Recent, stateam si ma gandeam care este cea mai frumoasa amintire a mea de sarbatori, si mi-am dat seama cat de fericit sunt. Nu ma puteam hotarî....Aveam in fata un amalgam de amintiri, senzatii, mirosuri si cadouri ce se invarteau toate ca intr-un caleidoscop. Mi-am dat seama cat eram fericit...cu persoanele dragi langa mine.

Acorda-ti cateva secunde si gandeste-te care a fost cel mai frumos Craciun din viata ta! Si de ce!?

Perfect. Acum, ce-ar fi daca ti-as spune ca foarte multi copii nu stiu ce inseamna fericirea. Sa nu mai vorbesc de cea de sarbatori...ca se bucura daca primesc de la Mos Craciun un pachet de biscuiti, o magura sau o ciocolata, asta in situatia in care nu li se spune "mami, scumpule, mosul nu a putut sa ajunga la noi anul asta..". Iar acest caz ar fi unul "fericit" pe langa sarmanii din centrele de plasament. Nu te-ai gandit ca sunt copii care viseaza la momentul in care sa aiba si ei, ca restul copiilor de la gradinita, propria masinuta si sa nu se mai gandeasca la ziua cand trebuie sa o inapoieze pe cea imprumutata.."Vino-n lumea Barbie" e doar o utopie pentru multe fete..

Nu-i asa ca parca nu-ti mai doresti atat de mult ultimul smartphone, ultrabook-ul ala, sau sistemul 5.0 pe care sa-l dai la maximum cu proxima ocazie !? Parca nici nu mai tii minte cand ai facut ultima data o fapta buna. Ai uitat cat de privilegiat esti...

Vreau sa va vorbesc despre proiectul national ShoeBox. Totul a inceput acum 6 ani cand.... dar mai bine va las cu o poveste a lui Valentin Vesa, initiatorul proiectului:

Read more
Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob