.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Monotonia la servici

*Intamplare povestita

In majoritatea datilor cand luam contact cu persoane ce sunt puse intr-un loc pentru a ne facilita anumite servicii, ne lovim ba de ignoranta, ba de plictiseala, de foarte multe ori prostie si nepregatire, iar enumerarea poate continua. Normal ca nu trebuie sa generalizam, de aceea va povestesc si o mica exceptie.

Impreuna cu niste prieteni ne gandim sa mergem la Baile Felix intr-un sfarsit de saptamana. Ne-am cazat la o pensiune (cam goala pensiunea, daca e dupa mine) si am avut timp sa mai dam o tura prin statiune pana la masa de pranz. Dupa o ora jumate' de invarteala ne vedeam la masa, cu meniurile in fata, nehotarati ce sa comandam.

Chelnerul si Bucatarul
Trasaturile fetei bucatarului, expuse vedereii, vorbeau despre 40-50 de ani de viata, presupunere confirmata de firele carunte din barba. Statea la bar, plictisit. Se uita in jur cu privirea pe jumatate curioasa, pe jumatate absenta ca a unui strain provincial. Masa era destul de aproape de locul in care statea asa ca o eventuala convorbire intre noi putea fi auzita fara probleme

Chelnerul, la randu-i plictisit de monotonia acerba ce zbura prin aer, parea gata sa ne ia o comanda mica, din cateva sucuri, etc. Eu unul am cerut o salata cu piept de pui, bruschete, ridiche, ulei de masline, branza rasa....etc. Fața lui a inceput sa se lumineze. Bucatarul si-a dilatat pupilele spre masa noastra, semn ca era interesat de ceea ce se discuta. Unul dintre noi a spus ca vrea țațichi. Dupa el, toti am vrut. Deja un zambet larg de satisfactie a aparut pe fetele amandurora. Bucatarul a venit la masa si ne-a zis:
-Pai daca vreti, lasati-ma pe mine ca va fac asa (si gesticula din maini) un castron mare la toata lumea, nu vreti?
- Hmm.da, e bine, zic.

 Sa vedeti cum s-a apucat sa se invarta pe acolo bucatarul.(se vedea bucataria). Incepuse sa lucreze cu spor. Va dati seama ca te plictisesti de atata somaj.  Monotonia la servici nu e cel mai placut lucru care ti se poate intampla. Chit ca avem impresia ca daca un chelner, un bucatar, un barman nu fac nimic altceva decat sa stea, dupa un timp o sa incerce sa faca tot ce-i sta in putinta sa treaca de starea asta de melc amputat. (Photo)

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob