.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Perversu' sau Robotzii ?

Ma tot intrebam care dintre "fenomenele" Robotzii sau Perversul de pe Targu Ocna a influentat mai mult online-ul si offline-ul. Cred sincer ca exista vreun tanar cu net in casa care sa nu fi zis cel putin o singura data " mi-a dat de' m-a julit". Robotzii sunt mai mult decat fun dar nu stiu ce sa spun. Se ridica oare la prestanta lui "i-am dat perversa ca pe Tg. Ocna", "3600 de secunde" ?

I-a zi tu !




P.S. Nu am pus varianta "Amandoi". Daca nu stiti ce sa alegeti dati cu banul :)). Sau lasati in comentarii cine este de acord ca amandoi sunt de nepretuit.

L.E. :App de Pervers: Dezinvoltura,vocabular,carisma-numai calitati care au facut ca fiecare sa vada filmuletul de cel putin 3 ori,hiptnotizat de atata talent.
Atata talent nu putea reamane neremarcat.Televiziunile l-au chemat.Am aflat totul despre el : ca lucreaza la o spalatorie auto,ca il cheama Sorin,ca are 2 copii,ca vrea sa divorteze.Si Simona Sensula a incercat sa-si revigoreze nitelus brandul pe la el pe la spalatorie.Pacat ca nu a stiut ca misterul e cheia celebritati. (Andi Moisescu-ApropoTv)
                   
Cea mai frumoasa dintre toate,pe care niciun actor nu cred ca poa' s-o faca atat de bine... sa fii constient ca urmeaza sa dai o poanta si s-o dai asa in trecere si sa mergi mai departe.Aia cu 3.600 de secunde.(Marius Vizante-ApropoTv)


Ca actor ai constiinta faptului ca vine o poanta si o apesi un pic,ii faci un pic de loc,nu ? Dar el nu..a dat-o asa.60 de min deci o ora..3.600 secunde ..asa si pe urma...gata..țac a trecut la altceva.E foarte buun.  (Marius Vizante-ApropoTv)

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob