.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Mai bine nu

Scris de Rareș Cojocaru

Pornim de la premiza ca blogul meu e cel mai uber nasol din Romania. Iar eu scriu acest post dintr-o perspectiva cat se poate de subiectiva.


Revista Biz a facut un lucru cat se poate de interesant si pentru care am tot respectul si anume a realizat Topul celor mai influente bloguri si conturi de Twitter, pe regiuni. Foarte frumos. O parte din blogurile desemnate in topurile respective, le am eu in blogroll. O parte nu. Ei....aceasta parte nu am inteles-o eu. De ce se afla acolo. Ca o paranteza, Rares Cojocaru tine a mentiona faptul ca nu se vrea pus in acele topuri asa, de fason, ci doar daca este el mai influent.

Sunt niste bloguri, si o sa dau nume ca nu ma ascund dupa visin, care nu stiu ce cauta pe acolo. Le-am vizitat domeniul, cu regret ce-i drept, de mai multe ori pe o perioada indelungata de timp. Pe unii ii remarcam si pe alte bloguri, cu trafic peste medie, catalogandu-i eu ca niste persoane responsabile de a-si pune amprenta virtuala printr-un comentariu la fiecare articol. Pai ca sa nu mai tinem in suspans "publicul" ce deja se gandeste cum oare s-o dea mai frumos intr-un comentariu din care sa reiese faptul ca subsemnatul este de fapt de mare porc, arunc cu niste link-uri.

Primul care mi-a sarit in ochi este un baiat, respectabil ca si persoana zic eu, dar nu prea il vad eu foarte influent. Se numeste Valentin si are blogul Val33ntyn.info.. Acesta se afla pe locul 5 in topul celor mai influenti bloggeri din Moldova. La inceput era un blogger mic. Nu se deosebea de târlă. Apoi, cu pasi timizi a inceput sa comenteze articolele lui Roxy, care de altfel este pe locul 2 in acelasi top si pentru care port o admiratie colegiala net superioara multor bloguri. Dupa ce in fiecare articol de la Roxy il vedeam tantos pe Valentin, cu comentarii formate deseori din 3-4 cuvinte (Ex: foarte tare, sunt de aceeasi parere)  el a apelat, ca multi altii  la asa numitul schimb de link cel ce este imperios necesar urcarii in ze list. Adica pe principiul: Cioc cioc. - Da.salut. -Uite m-am gandit sa fie totul frumos si sa am eu pe pagina mea linkul tau si pe pagina ta sa fie linkul meu.- Super tare frate...gata. Si uite asa beneficii in ambele parti. Dar gata...prea mult la un blogger, care, daca nu ma inseala memoria, a ciocanit si pe la poarta mea.....

Mai de mult era Serginho in aceeasi ipostaza ca si Valentin. Dupa ce-o zis Maka ce-o zis, si-a schimbat atitudinea si acum e super ok si are si blogul fain.

Deci dupa ce am stabilit faptul ca aceste schimburi de linkuri(peste 50 in unele cazuri) te urca vertiginos in zelist, imi permit, nerusinos daca e sa ma gandesc cum sunt catalogat, si aspectul continutului. Hobbitul e interesant. Se alfa pe locul 4, tot in topul din Moldova. Mi se par cam ciudate posturile lui. Ce-i drept nu am inteles de ce e influent. Mai are posturi interesante/informative dar mai sunt si unele de o propozitie in care ma pierde complet. Hai...treaca de la mine.

(nu ma asteptam sa dezvolt atat subiectul. O sa continui succint)
Recomand: (in principiu cam tot ce am in blogroll)
-Tot din Bucuresti
-cam tot din Transilvania cu mici retineri : g1b2i3 => pentru pictorul din tine si Silvaracard  care nu prea m-a atras pe mine dar poti sa tragi un loz;  
-"compatriotii" munteni : Blogatu, Nea costache dar si S3ptember (pai daca nici colegii de liceu nu se lauda intre ei, atunci nu stiu cine...) Țaca-Paca: Iulian Fira 
-Moldova: Roxy si Omul Simplu  Artistul
                 Treaca- mearga: Hobitul 
-Dobrogea: Dulciuri de fel am zis !!

Pentru frustrari, aplauze, multumiri, nemultumiri, folositi cu incredere optiunea de comentarii.


Deh maa...in ce hal ma modeleaza "heitingul"


Photo

    



Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob