.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Hai sa dam note

Se pare ca sunt desemnat de Omul Simplu sa fac parte din juriul primului sau concurs. Tin sa mentionez faptul ca pot sa participe atat cei cu blog cat si cei care au profil de facebook.


Premiul este o licenta ANTIVIRUS Internet Security 2011.

Ca să intraţi în posesia licenţei,trebuie să scrieţi un articol interesant la voi pe blog sau pagină de facebook în notiţe,despre păţăniile voastre cu viruşi gripali(raceală).
Cel mai ingenios articol va câştiga premiul!
Articolul trebuie să fie original şi scris de voi fără surse de inspiraţie şi să conţină un link către Omul Simplu(http://omulsimplu.info).De asemenea şi un link in blogroll, tot către Omul Simplu.


Concursul va fi jurizat de mine, Omul SimpluPrincipialu’ iar surpriza este binecunoscutul Blogatu care a acceptat sa fie membru special in juriu. Deci suntem 2 din Craiova, 2 din Iasi.

Aveţi o săptâmână la dispoziţie până Luni 14 Martie să scrieţi articolele şi să trimiteţi link-ul către ele în secţiunea de comentarii de la Omul Simplu .Tabelul cu voturile va fi publicat la sfârşitul concursului ca să nu apară discuţii de genu “câştigat pe pile” şi aşa mai departe.Fie ca cel mai bun blogger să câştige!

Dar staţi aşa,asta nu e tot! Fiecare participant primeşte automat şi un banner în Sidebar timp de o lună.Iar pentru cei ce nu au banner, Irinel se ofera să le creeze eu unul după specificaţiile lor(125×125). Deci numai beneficii pentru toată lumea,aşa că nu ezitaţi să participaţi în numar cât mai mare,nu aveţi nimic de pierdut,e un subiect bun şi o ocazie de afirmare foarte bună,pot apărea sponsori cărora să le placă articolele voastră bune şi de calitate şi să vă ofere articole plătite.

Vă urez spor la scris.Lăsaţi imaginaţiei frâu liber şi articolul va veni de la sine. E un concurs la care toată lumea are de câştigat ,aşa că nu ezita să te inscrii,e şansa ta.


Si eu si Omul Simplu va stam la dispozitie. Spor la scris.


*Ceea ce este scris inclinat este preluat de la Omul Simplu.

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob