.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Ținuta cea de toate zilele

Imbracamintea are un rol foarte important in imaginea unei persoane. Desi multi dintre noi admitem ca suntem de acord cu sintagma "Nu judeca o carte dupa coperta", imaginea unei persoane este foarte importanta la prima vedere.

Si adoptarea unei tinute adecvate reprezinta pana la urma o ramura a artei. In perceptia tuturor nu trebuie sa persiste ideea conform careia doar o haina de firma te poate face sa iesi in valoare, sa-ti sublinieze calitatile, sa faci pana la urma o impresie buna.

O haina sta bine pe o persoana atunci cand se muleza pe caracterul acesteia.

De la o anumita varsta constati faptul ca o haina simpla, fara firfizoane, este de cele mai multe ori o alegere buna pentru o tinuta casual, si nu numai.

Sunt de parere ca nu toate hainele se  aleg dupa eticheta, nu toate hainele trebuie sa aiba marca Ralph Lauren, Bigoti, Cavalli sau Lacoste. Nu trebuie sa consideram faptul ca o persoana ce nu se imbraca pe gustul tau, al meu, are deficiente materiale. Si educatia tine de tinuta pana la urma. Daca stii sa le imbini, hainele din aproape orice magazin iti pot veni bine.

Ca si incheiere spun ceea ce cred, gandesc si ceea ce se poate integra in gandirea colectiva: "Tu trebuie sa faci hainele sa arate bine pe tine si nu viceversa".

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob