.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Manelisme la Happy Hour.Din nou

Nasoala e dependenta de audienta.

Sunt cateva persoane care din punctul meu de vedere sunt absolut caraghioase.De un caraghioslac vecin cu dileala.Unul dintre ei de exemplu,mi se pare Botezatu.Un alt personaj este Maruta.Emisiunea lui Maruta s-a transformat in ceva ce se aseamana deseori izbitor de mult cu "abces direct" sau cu  DD in direct si in reluare.

Aseara,ajungand acasa mai devreme de la scoala,eram cu telecomanda in mana si zapam.Avand postul Pro Tv pe nr 3 al programelor,am dat repede de el. Nu am ezitat in a schimba programul destul de rapid.Nu il puteam lasa pe Jean de la Craiova sa polueze fonic atat florile mamei cat si pe mine.

Manelismele la pro tv sunt intr-o perpetuare continua din 2008.


Acum.alta..."Happy Hour" inseamna "ora vesela/fericita"..adica nu inseamna "gaina cu 3 picioare"- (de obicei asta e subiectul dar in fine).Bai,intr-o zi era cu morti.Ceva de genu : "buna ziua(a venit vaduvul acuzat de tata socru si de mama soacra de faptul ca a facut nasoale si ca a murit x din cauza lui.....si ce mai zicea sinucisa) .Asta la emisiunea "HAPPY Hour " ? waa :| . Dar nu stiti ca si canapeaua lu Maruta are un nume.Ii zice :Happylica".

Uneori grotescul trebuie dus la cote absolute.


Asta a fost asa..."first level"



Ma inclin.Voie buna.!

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob