.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Cand i se scoala lui Skulaciov o idee

E un nene.Il cheama Skulaciov si e cercetator rus.Pretinde ca a descoperit leacul pentru bolile care apar odata cu imbatranirea.A facut el teste pe animale si apoi si-a aruncat in ochi niste solutie "miraculoasa" si declara doctorii ca nu mai are cataracta.Se prea poate desi imi e greu de crezut.

Ideea e urmatoarea

"În 99% dintre cazuri oxigenul se transforma in apa, care este inofensiva. Dar exista acel 1% care se transforma în superoxid care, mai tarziu, se va transforma in elemente extrem de otravitoare", sustine Skulaciov.

Nici americanii nu sunt mai prejos.Au descoperit ei sanchi gena tineretii vesnice.Cristian Negureanu a scris ceva depsre un alt nene care cica vrea sa scrie pe crucea lui etate-1000 de ani.Ma simt deja ca intr-unul din filmele proaste de pe Pro Tv in care merg unii sa caute floarea tineretii si dau peste anaconde gigant...Parerea mea e ca sunt o gramada de bantuiti ce vor sa faca reclama unor terte persoane.

P.S. A...si daca ar fi adevarata faza cu rusii...presupun ca Baselu mai sta o tura nu ? Din cate stiu e cam certat cu rusii..Hai.."nu te supara frate"

Voie buna.!
photo

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob