.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Turul Franței-Etapa 20



Contador , pentru a treia oara in cariera, a doua la rand;
Petacchi a ramas in vedere pe Champs Elysees , dup
a o etapa castigata de Cavendish.
Turul Frantei a devenit o afacere cu final cunoscut .
Din 1975 , ultima etapa a Marii Bucle debuteaza cu cupe de sampanie ciocnite de campion si cu mici glume in pluton.
Pentru al doilea an la rand , tricoul galben a fost adus pe Champs Elysees de Alberto Contador , iar sprintul final a fost castigat de Mark Cavendish. La start, Lance Armstrong si coechipierii de la Radio Shack au reamintit intregii lumi de cei 28 de m
ilioane de oameni care sufera de cancer.
In fruntea cursei au rulat purtatorii de tricouri distinctive , Andy Schleck , cel mai valoros tanar rutier,Anthony Charteau, cel mai bun catarator si Alessandro Pettachi , cel mai bun sprinter. La 27 de ani, Contador si-a trecut in palmares al treilea triumf in cea mai dura cursa ciclista pe etape din lume , intrand intr-un club select in care se mai afla Philippe Thys , Louison Bobet si Greg Lemond , insa Pistolarul din Castilia are tot timpul pentru a se alatura marilor nume ale ciclismului mondial, Jacques Anquetil, Eddy Merckx , Bernard Hinault sau Miguel Indurain , fiecare cu cate cinci succese.


Pentru mai multe informatii : http://tv.eurosport.ro/cycling/storynews_sto2410280.shtml...si acum sa vedem si noi clasamentul:
Clasament etapa-1 : Mark Cavendish (Marea Britanie-Team Columbia) -2:42:21 ' Alessandro Petacchi ( Italia -Lampre) ; 3 Julian Dean ( Noua Ze
elanda - Germain ) ; 4 . Jurgen Roelandts (Belgia -Omega Pharma-Lotto ); 5. Oscar Freire ( Spania -Rabobank ); 6. Gerald Ciolek ( Germania - Milran ) , toti in acelasi timp.

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob