.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Top 5 seriale-leapșa #1-

Pe bloguri a circulat de curand o leapșa în legatură cu cele mai frumoase 5 seriale în opinia ta.Cred că a pornit de laMarius Moga(nu compozitorul),eu primind lepașa de la Omul Simplu-Irinel,așa că,TOP FIVE:

1.Survivor.Difuzat pe postul american CBS,cu o audiență crescândă.(13 milioane).A început în 2000,iar acum în 2010 au ajuns la sezonul 20,si se pregatesc de 21(Nicaragua).Ideea serialului/chiar show.Survivor este un serial în care reacțiile,conflictele,trairile,vorbele și faptele mai ales ale unor americani,fac deliciul celor care urmaresc.16 pana la 20 de persoane (depinde de sezon) formeaza un grup complet izolat intr-o locatie exotica, iar fiecare "naufragiat" e nevoit sa se adapteze conditilor dure de mediu dar mai ales sa se integreze intr-un colectiv total strain si diferit lui. Fiecare concurent e nevoit sa indure vitregia naturii dar si viclenia competitorului sai, toate astea pentru ca la finalul celor 39 de zile de exil in pustietate sa revendice titlul de SOUL SURVIVOR (unic supravietuitor) si marele premiu de 1 milion de dolari. 
 Sunt fan Survivor din 2004 și de atunci nu ezit sa urmăresc cu placere emisiunea downlo....ăăăă vreau să zic cumprată.
Dupa un deceniu de emsiuni,se pare că Jeff Probst(prezentatorul) nu renunță,așa că ne pregatește sezonul 21-Nicaragua.


Unul dintre momentele mele facorite cu unul dintre jucatorii mei preferati-Russel Hantz din Survivor Samoa.





2.Amazing Race.
Amazing Race tot de postul CBS este difuzată.O parte din jucatorii din Survivor au trecut mai apoi și la Am.Race.Ex-Rob și Amber(Caștigatoare Survivot All Stars).Exista 11 perechi.
Amazing Race  este  un serial tip concurs/competiție ce ne oferă pe lânga  șansa să calatorim virtual în taote orașele lumii,și suspansul creeat de probele pe care le desfășoară concurenții.


3.Two men and a half.
4.MD.House
5.Prison Break

 Singurul motiv pentru care am pus la final MD House și prison Brake este faptul că am vazut putin din episoade..am timp toată vara:D



Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob