.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Va fi greu sa recuperam aceasta diferenta

            Pentru cei care nu au luat inca la cunostinta rezultatul meciului de handbal fenimin Viborg-Oltchim,le pot spune cu regret ca am pierdut turul finalei Ligii Campionilor, în deplasare, în faţa campioanei Danemarcei, Viborg HK cu scorul de 21-28.

            Cu un inceput promitator de meci,jucatoarele lui Radu Voina au condus chiar pana prin min.15, apoi incetul cu incetul in urma ratarilor de "abecedarul" handbalului:dublu dribling,pasi,pase nesincronizate,am inceput sa pierdem teren in fata celor din Danemarca.
            Ca fost jucator (si poate viitor daca se mai ivesc oportunitati) de handabal si pasionat al acestui sport,pot sa afirm cu mana pe inima ca nu a fost in totalitate un meci slab al echipei din Valcea.Am avut-o in forma buna pe Paula Ugureanu(portar) care poate a reusit sa salveze echipa de la un recital de goluri primite mai bogat;Ada Nechita-extrema dreapta a Oltchimului,a reusit goluri din unghiuri imposibile dar nu a fost de ajuns, Ionela Stanca(sus) pivotul Romaniei a marcat 6 goluri ce nu le-a permis danezelor sa se departeze prea mult,Narcisa Lecusanu mai dezmortea poarta Christinei Pedersen cu aruncari puternice de pe 9 metri.Pe langa faptul ca absenta Valentinei Elisei(cea mai buna extrema stanga la Mondialul din 2005) a contat,Cristina Neagu desi a inscris 6 goluri pot spune ca a dezamagit,nefiind in forma ei cu care ne-a obisnuit.
            Le voi tine pumnii fetelor de la Oltcim si le multumesc,in orice situatie pentru faptul ca aduc Romania la un nivel inalt,desi Romania nu a facut nimic pentru ele,cum de altfel pentru sportivi in general.Aud pe la TV cum vorbesc unii cu ,,FETELE NOASTRE'' au reusit sa....,,Handablistele noastre ...'' si nu pot sa inteleg cum adica ,,ale noastre''? am facut noi ceva pentru a le sprijinii, ai facut TU ceva? Raspunsul-Nimic!
         Tot raul spre bine.Daca nu vom castiga Liga Campionilor,macar romanca Varzaru Cristina(Viborg-poza dreapata) sa se bucure,si poate vom spune si ne vom consola ca o castigatoare a Ligii Campionilor e' din Romania,cu sportu sa ne mai mandrim,ca in rest....         Meciul retur se va disputa sambata,15 mai in Sala Polivalentă din Bucureşti.

P.S.:NU mai sunt bilete de cateva zile....

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob