.

Sustin proiectul ShoeBox

ShoeBox.ro - Cadoul din cutia de pantofi. Participa si tu!

Lena-Germania- Catigatoare Eurovision 2010

Dupa zvonuri si presupuneri indelungate pe tema Castigatorului Eurovisionului,cu 246 de puncte, reprezentanta Germaniei, Lena, primeste trofeul Eurovision 2010 pentru piesa "Satellite".Surpriza sau nu,Lena castiga fiind una dintre favorite alaturi de Azerbaijan.




 (Vreau sa fac o scurta precizae :))...numarul 22 cel norocos anul acesta.Da Catalina? )

PAULA SI OVI, BRONZ LA EUROVISION.                 aici ne bucuram de primele 12 puncte primite
 
Am fost foarte multumit de Paula Seling si Ovi,acestia au reusit cu melodia "Playing With Fire" dupa 5 ani sa readuca Romaniei locul 3 in finala Eurovision,in 2005 Luminita Anghel si Sistem fiind ultimi care au reusit acest lucru.
Acestia au acumulat 162 de puncte.A obţinut cele mai multe puncte de la Moldova (12), Norvegia (10), Spania (10), Suedia (10), Danemarca (10) Si Portugalia (10). Tara noastră a acordat 12 puncte Danemarcei şi 10 puncte Moldovei.

Paula a crescut constant in materie muzicala.Acum toti o sa vina la ea cu "periuta".Nu cred ca e cazul Paulei sa nu remarce pe cei parsivi. Cand aparea cu melorii slpendide in emisiune la Andreea Marin,Surprize Surprize,si povestea cum isi ajuta buncii la curte,nimeni nu o baga in seama....

Clasament

Primele zece ţări clasate în urma finalei de aseară.

1 Germania - 246 de puncte
2 Turcia - 170
3 România - 162
4 Danemarca - 149
5 Azerbaidjan - 145
6 Belgia - 143
7 Armenia - 141
8 Grecia - 140
9 Georgia - 124
10 Ucraina - 108

Sunt absolut uluit ..adica nici nu ar trebui sa fiu asa.Si anul acesta multe tari s-au bazat pe voturi geo-politice,si NU pe calitate/telent.In frunte cu tarile din fosta Iugoslavie si-au acordat voturi reciproc,la fel tarile nordice sau U.R.S.S. Totusi,Bulgaria nu ne-a dat nici sare in ochi.
Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca,oricat de buni am fi,nu vom iesi castigatori,pentru simplul fapt ca suntem romani.Pacat,se vede ca am muncit mult,dar talentul nu preimeaza niciodata,mai degaba interesele geopolitice.CINE MAI MERGE LA BULGARI IN VACANTA?Repet si eu intrebarea....noi ii facem cu bani pe bulgari,iar ei nu ne acorda nici macar un bunct?Interesele geopolitice se aplica doar pentru altii,noi suntem romani .
Ce-ar fi sa ne mai reducem putin vizitele pe granita bulgarilor.Cine stie..poate la anul vor fi mai darnici.(ii multumesc Nicoletei Apostol pentru comm de pe youtube si pentru ideea in sine)

M-am uitat si pe youtube pe la niste commentarii.Am ales sa va delectez cu cateva(pe langa cel al Nicoletei)

this is shit.. Turkey or Romania should win


there were far better songs than this one, seriously 
What? No one was was expecting Greece to win in 2004? Are you crazy? They were the best, but really the best of all. That was fair! This time it could easily be Turkey, Azerbajdzan, Ukraine and Israel as well... 

Apropo de comentariile de sus.Mie chiar mi-a placut MELODIA Germaniei.Interpretarea de asemenea.Simpatica Lena Meyer-Landrut.Si ca o mica picanterie in legatura cu Lena,a tinut prima pagina a tabloidelor din Germania pentru ca a aparut goala intr-un serial de televiziune.A fost votata de nemti drept una dintre cele mai sexy 100 de femei din lume,ocupand locul 13(pentru ea si pentru dirigu' meu,cu noroc)

Uitati reactia Lenei dupa ce a castigat:
Acum Alexander Ryback(castigatorul Eurovision 2009) este fericit.I s-a implinit "profetia" ..paote il detroneaza pe "Oracolul din Balcesti" :)).Spunea Rybak : Artistul meu preferat,este cu certitudine fata din Germania,cu melodia Satellite.O iubesc.Cred ca va castiga.Serios..!.Chiar mi-ar placea sa o invit la cina.Dupa cum ati vazut si in clip,sus,Lena a cam pulsat,ca la poker.Aici  inregistrarea cu Alexandre Rybak cand ii face complimente Linei.

 Au avut loc si mici incidente.In timpul reprezentatiei Spaniei,un spectator(pot spune remarcat,chiar celebru,pentru incidentele pe care le provoaca-Finala Euro2004,Roland Garos 2008),a reusit sa se urce linistit pe scena ca Chichi Cean.Spania si-a reluat la final momentul artistic,dupa ce au terminat cele 24 de tari.

Una peste alta,haideti sa ascultam melodia care poate ne face pe toti mandrii(fara niciun merit de altfel,poate doar cei care au votat melodia in finala din Romania)Playing With Fire:(este interpetarea din semifinala..cea din seara asta a fost mult peste,dar nu am gasit ceva relevant+ ca se vedeau neclar sau nu erau intregi.)



P.S.1 Felicitari Paula Seling  si Ovi.Meritati si mai mult.Keep up the good work(ca sa citez pe cineva)
P.S2.Deutsch Kräfte!!

 

Related Posts with Thumbnails

Live Traffic Feed

Glob